Apel za javnu tv, spot HND HRT

Komentar trinaeste vile?

(Moj muž i moja kći pročitali su članak koji je bio pod ovim naslovom i zabrinuli se da bih zbog njega mogla imati problema na poslu, tim više što ih već imam. Ako su oni imalo u pravu, nemam pravo riskirati, jer bi i oni dijelili posljedice.  Zato mičem tekst.

Moj muž nije bio tako nježan kako bi ovo gore moglo zvučati. Vikao je: “Jesi ti normalna, šta si ti, don Quijote!?” Kad mu je malo splasnuo prvi gnjev, rekao je: “Tebi stvarno nije jasno da je umijeće življenja kompromis s gadostima, ti si neprilagođena.”

“Izbrisala sam, čuješ li.”

“Srećom pa bar nisi neodgovorna”, rekao je. “Podsjećaš me na jednog mog kolegu s faksa koji je uvijek dobivao batine. A znaš zašto? Jer je imao neku ideju da mora braniti svakoga tko je napadnut i tukao se s jačima od sebe, s više njih, koliko god ih je bilo, znajući da će dobiti batine.”

Slično su o postu mislili i neki moji prijatelji. Ćuća je rekla: “Zar se ne bojiš otkaza? Tako sam ja jednom rekla istinu, svi su me dva dana tapšali po ramenima, a onda se oko mene počela stvarati čistina.” Vedrana je rekla: “Šta će ti to? Ko si ti da komentiraš spot za javnu tv! Koga briga šta ti misliš, samo možeš nadrapati.”)

Oglasi

O autoru vesna

Zemljanka sam, ljudska vrsta, ženski rod. Udana, u prvobitnoj zajednici. Imam dvoje djece. Objavila sam četiri romana, ali ne živim od pisanja. Zbog kredita u švicarcima iznenada sam prešla iz građanske sigurnosti u negrađansku nesigurnost, ali, ne žalim se, naprotiv, zahvalna sam (Univerzalnoj inteligenciji, Bogu, onome tko me projicirao…) što sam dobila nevolju koju mogu podnijeti, a ne nešto što me može uništiti.
Ovaj unos je objavljen u Moj posao i označen sa , , , , , , . Bookmarkirajte stalnu vezu.

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s