Neznanje je opasno

Neznanje je opasno, pa i moje. Praznine se popunjavaju pretpostavkama, u težim slučajevima izmišljanjima, u ljepšim slučajevima maštom.

Pišući o pločicama s kućnim brojevima, nisam znala za pravilnik koji je gradonačelnik grada Zagreba donio u prosincu 2012. godine.

Pravilnik o izgledu i veličini ploča za označavanje imena ulica i trgova, dopunskih ploča, te pločica za označavanje zgrada brojevima

Time su svi misteriji riješeni. Hvala Bubi što mi je poslala link, a gradonačelnika molim da donese Pravilnik o razvrstavanju smeća, Pravilnik za održavanje vertikala iz sredstava pričuve, Pravilnik po kojemu upravitelji zgrada nemaju mogućnost potkradati stanare, Pravilnik o obaveznom ozelenjivanju uz gradske prometnice, osobito uz Fontane ispred NSB-a, da studenti, naša djeca, ne udišu sumporne pare i ugljični monoksid, dok uče na klupama u parku, te Pravilnik o recikliranju i preradi svih vrsta otpada. Također molim da nam nabavi uređaj za mjerenje dioksina. I još ako može pomoći oko Q1 i Q2.

Oglasi

O autoru vesna

Zemljanka sam, ljudska vrsta, ženski rod. Udana, u prvobitnoj zajednici. Imam dvoje djece. Objavila sam četiri romana, ali ne živim od pisanja. Zbog kredita u švicarcima iznenada sam prešla iz građanske sigurnosti u negrađansku nesigurnost, ali, ne žalim se, naprotiv, zahvalna sam (Univerzalnoj inteligenciji, Bogu, onome tko me projicirao…) što sam dobila nevolju koju mogu podnijeti, a ne nešto što me može uništiti.
Ovaj unos je objavljen u Dnevnik vremena. Bookmarkirajte stalnu vezu.

4 odgovora na Neznanje je opasno

  1. LaBiLnA napisao:

    I da ti kupi stakleno zvono i to bi bilo to! 😀 :*

    Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s