Izjavljujem

Sve što na blogu objavljujem moji su osobni stavovi. Ne govorim ni u čije ime osim u svoje. Ne zastupam svoju firmu ni bilo koju drugu društvenu jedinicu.

Blog nije društvena mreža. Blog je brodski dnevnik koji vodi kapetan broda i kad je mirno i kad je olujno more. Ovo je moj brod i ja sam na njemu kapetan. Jedina razlika između mog bloga i brodskog dnevnika je u tome što u literarnom smislu nastojim i sadržajno i izražajno pisati što bolje.

O autoru vesna

Ovo je blog o pisanju, čitanju i ljudima. Najviše o ljudima. A ja sam: Zemljanka, ljudska vrsta, ženski rod. Majka. Pišem, objavila sam četiri romana, ali ne živim od pisanja. Ne živim ni u građanskoj sigurnosti, nego u dugogodišnjoj negrađanskoj neizvjesnosti (kredit). Borim se i ne žalim se, naprotiv, zahvalna sam (Univerzalnoj inteligenciji, Bogu, onome tko me projicirao…) što sam dobila nevolju koju mogu podnijeti, a ne nešto što me može uništiti.
Ovaj unos je objavljen u Moj blog. Bookmarkirajte stalnu vezu.

8 odgovora na Izjavljujem

  1. mojra napisao:

    Brodski dnevnik…sviđa mi se to poređenje.

    Sviđa mi se

  2. jasna napisao:

    Svaka čast i kapetanu i štivu i stavovima koji se daju iščitati iz blogova. 🙂

    Sviđa mi se

  3. Zato se meni ponekad “ljulja”.

    Liked by 1 person

  4. tangolina napisao:

    Nisam nikad razmišljala o poreklu reči blog, a tvoje poređenje mi je baš slatko 🙂
    I da, u ova šugava vremena, posebno sa naše strane tarabe, posebno je važno naglasiti: ne širim paniku samo pišem svoje misli!

    Sviđa mi se

  5. vesna napisao:

    Pa da, shvatila sam da moram naglasiti, s obzirom na to da radim u “javnoj kući”, da ne iznosim stavove svoje firme nego svoje osobne. Zlu ne trebalo…

    Sviđa mi se

Komentiraj