Draga Vesna…

Ako nešto želite pitati

 

29 odgovora na Draga Vesna…

  1. marko anđin napisao:

    O onima koji ne odgovaraju na mejlove
    To nije odlika šefova. To je odlika balkanskih šefova.
    🙂
    s

    Sviđa mi se

  2. Gordana Kalanj Kraljević napisao:

    Draga Vesna,
    pročitala sam Vašu knjigu.Jako mi se sviđa. Samo mi teško pada što se Grozdani i Vinku nije ništa loše dogodilo. Veliki pozdrav i sve čestitke .

    Liked by 1 person

  3. tatjanamb napisao:

    Postovana Vesna,
    Ne uspijevam ostaviti komentare na Vasem blogu. Budite tako ljubazni pa pregledajte virtuelnu kantu za smece i dajte me spasite iz nje :D.
    Hvala najljepse i lijep pozdrav.

    Sviđa mi se

    • vesna napisao:

      Žao mi je što sam tek sada vidjela da mi kod “spam” ne piše 0 nego 1, pa sam vas tek sad “spasila iz kante” 🙂 Uh, dugo ste tamo bili, baš mi je žao!
      Veliki pozdrav

      Sviđa mi se

    • tatjanamb napisao:

      : D Najvaznije je da sam izasla iz virtuelnog smeca na svjetlo blogosferskog dana i da sad mogu komentirat ka covik, da ne kazen – ka zena :D. Hvala jos jednom i citamo se ❤ :D.

      Sviđa mi se

  4. Negoslava napisao:

    Draga Vesna. Drago mi je što si moja virtuelna prijateljica. I što svakog dana zavirim u tvoj dnevnik. I kad me nasmeješ i kad me rastužiš.
    EEEEE, kako ovo zvuči, hehe… A baš sam htela da zvuči, baš ovako.

    Sviđa mi se

  5. vesna napisao:

    Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kako i me I OVDJE razveselila. I meni je drago što si ti moja virtualna prijateljica. I neka baš tako zvuči. A ovdje me možeš pitati i što drugdje ne možeš :-)))

    Sviđa mi se

  6. mojra napisao:

    Kuc-kuc, Vesna samo da ti mahnem.
    Jesi li tu? Šta se dešava?
    Pozdrav! ❤

    Sviđa mi se

  7. Anratnemele Adogopen napisao:

    juhuuuu, pozdravljam ovu rubriku 🙂
    jucer mi je jedan prijatelj pricao kako su ga na razgovoru za posao (konobara) pitali, da kada bi morao predociti sam sebe u vidu nekog pica, koje bi to bilo pice i zasto (!).
    e pa koje bi ti bila?
    (da ti odmah odgvorim: ja sebe vidim kao mirealnu – relativno bistra, osvjezavajuca, nemirna, na pocetku se lako se pjeni, a poslije mirna i blago kisela haha 😀 urlam od smijeha sada sama sa sobom!)

    Liked by 1 person

  8. californiamen napisao:

    Majstorski napisana priča: “Crna vreća” iz koje ne možemo izaći, jer nema izlaza. Sumorna hrvatska stvarnost je naša šansa. Svako zamišlja da će pronaći novac, tu razmjensku vrijednost s kojima se može sve, kada hoće i koliko hoće. Za dalje se obratite Bruni. Svaka čast.

    Sviđa mi se

  9. diplomiraniduduk napisao:

    Poštovana Vesna,
    hvala Vam na lepim rečima!
    Kratko: Vaš blog ću pratiti jer mi se dopada! 🙂
    Optimista sam po prirodi i pokušavam da sve posmatram sa vedrije strane.
    Nadam se da će bar deo toga naslediti i moja deca. (Uostalom zna se da dete mora „da se izmetne“ ili na oca mu njegovog, ili na majku mu njegovu. 🙂 )
    Srdačan pozdrav! 🙂
    Diplomirani Duduk

    Sviđa mi se

  10. herrmomonews napisao:

    Vesnice ako si vicna prosvetli me…zasto neke komentare na moj blog automatski stizu a neki kao sto je na pr. bio ovaj Tvoj zadnji komentar ceka na moje odobrenje…pa ja nisam tako uredio, po cemu da neki komentari se odma objave a neki ne…hvalaaa

    Sviđa mi se

  11. vesna napisao:

    još bolje, her Momo – ja čak i ne primjećujem da moji komentari čekaju tvoje odobrenje 🙂
    Zašto da se opterećujemo tim formalnostima.
    Pozdrav i sretno!

    Liked by 1 person

  12. Vesna, pozdrav i ovde od srca iz Zemuna, jednog malog grada koji lezi tik do Beograda, ali koji se razlikuje po tome sto ima svoj sarm, i dusu, reku i setaliste, i onako neka divna mesta za izaci i opustiti se, ako Vas nekad put nanese dobrodosla da te prosetam i pokazem sve sto sam nabrojala, a toga ima jos. Dopada mi se tvoje pisanje ( ne mogu da Vi jer gubim onaj osecaj bliskosti koji se javio ) Zelim poruciti knjigu tvoju naravno sa sve posvetom, i molim te reci mi ne mogu se setit tacno da li si me ti pitala jel istina sve ono sto pisem? I da li bi ako ti ja posaljem svoju zivotnu pricu ti mozda po njoj napisala knjigu? Naravno tvoje ime da bude, ali da se zna da je Lutka Od Porcelana glavni lik, jer je poznata po tom imenu, ali o tome na neki drugi nacin 🙂

    Sviđa mi se

  13. vesna napisao:

    da, ja sam ta koja te pitala je li to istina što opisuješ i je li to opis tvog života. Mogu pokušati, svakako, ali nije sigurno da ću uspjeti ni da bi ti bila zadovoljna. Ali tako puno pišeš, imaš o čemu i imaš volje, zašto misliš da ti treba neki pisac? Puna si ko šipak, ne znam kako to sve stane u jednu glavu i jednu dušu. Pozdrav tebi i Zemunu iz Zagreba ❤

    Liked by 1 person

    • Stane toga i previše. Tesko se setiti baš svega ali kad krene bujica ne mogu stati. Pokušaću da nastavim pa sta ispadne nek bude 🙂 najgore je sto ja ne mogu da pisem po redu već kad mi sta naidje. Hvala puno

      Sviđa mi se

  14. vesna napisao:

    uspjet ćeš. najbolje je kad nailazi ❤

    Liked by 1 person

Komentiraj