Za Bornaija

Previše postova

Vjerojatno nešto ne radim kako treba. Ako je Bornaija odlučio pratiti moje postove, to znači da mu, kad god objavim post, stigne mejl. Sandučić mu je već zatrpan, jer ja svaki čas pišem puno malih postića. Ma koliko mi laskalo, možda je bolje da Bornaija odustane od praćenja. Možda samo ponekad? Glupo se osjećam znajući da sam dosadna, a na oku!

P.S. Mom mužu ne sviđa se moje blogiranje. Izrazio se ovako: “Hm, da… očito je da ti to voliš.”

“Ne volim!”

“Da te zabavlja.”

“Ne zabavlja!”

“Pa zašto onda…”

“Nema veze, mogao si odmah reći da ti se ne sviđa. Nitko ne zaslužuje takvo okolišanje, pa ni ja!”

P.P.S. Irina, vidi komentar na omekšivač.

O autoru vesna

Ovo je blog o pisanju, čitanju i ljudima. Najviše o ljudima. A ja sam: Zemljanka, ljudska vrsta, ženski rod. Majka. Pišem, objavila sam četiri romana, ali ne živim od pisanja. Ne živim ni u građanskoj sigurnosti, nego u dugogodišnjoj negrađanskoj neizvjesnosti (kredit). Borim se i ne žalim se, naprotiv, zahvalna sam (Univerzalnoj inteligenciji, Bogu, onome tko me projicirao…) što sam dobila nevolju koju mogu podnijeti, a ne nešto što me može uništiti.
Ovaj unos je objavljen u Moj blog. Bookmarkirajte stalnu vezu.

5 odgovora na Za Bornaija

  1. bornaija napisao:

    Došao ja jutros na posao, kad ono, hrpa poruka ispala iz pretrpanog sandučića. Pomislih – računi, ovrhe, sudski nalozi, pisma obožavateljica…
    Kad ono, ništa od toga. Samo obavijesti da je neka gospođa napisala puno postova. 🙂

    Vjerovali ili ne, ja nemam od kuće vezu na internet, pa koristim mobitel za čitanje gmaila (ali nezgrapno za pisanje komentara). Zbog toga koristim praćenje, odnosno po naški – subskrajbanje, nekih dvadesetak blogera, jer mi tako postovi dođu kao tekstovi u taj gmejlov pre-ogromni sandučić koji se niiiikad ne može napuniti 🙂
    Nadam se da Vam ne smeta moje praćenje, ako da, onda ću Vas ansubskrajbati.
    Al’ neću plakati, jer…
    … mogu ja Vas i neprimjetno pratiti 😀
    tj. čitati blog u njegovom izvornom obliku 🙂
    Osim ako ga ne zatvorite jer Vas ne zabavlja i jer ga ne volite.

    Sviđa mi se

    • vesnadrazan napisao:

      Ma čini mi se da me i previše zabavlja, sklona sam ja ovisnostima, bar u glavi. (Radije bih rekla porocima, ali bi ispalo još dvosmislenije).
      Ako se neansubskrajbate (:-)), tada je to na vašu odgovornost, neću se osjećati krivom, samo katkada dosadnom (što nije samo nego puno)

      Sviđa mi se

    • vesnadrazan napisao:

      Jo jedan odogovor: Aha, pametno je to s tekstovima na mejlu. Vjerujem vam da nemate kod kue internet, znam kako je kad vam ne vjeruju, meni ne vjeruju da nemamo plazmu ni lcd ni max tv… Ubudue vam elim manje rauna i dosadnih postova, a vie pisama oboavateljica. P.S. Vjerujete li vi meni da ja nemam pojma hoe li ovaj odgovor stii samo vama ili u onu kuicu odgovor na mom blogu. 😦

      Sviđa mi se

    • bornaija napisao:

      Vjerujete li Vi meni da Vam vjerujem? 😀
      Kad se već hvalimo, ja nemam tv uopće (ne znam smijem li napisati zašto, s obzirom na javnost ovog komentara), nemam fejsbuk, nemam tviter (neću moći u evropu juhuhu!)
      Istina imam nekih blogova neznajući broj, ali to je zato da mogu pratiti i kontrolirati ljude okolo po internetu 😀

      Sviđa mi se

    • vesnadrazan napisao:

      Uh. Iako je to sad već vrlo teško – ipak vam vjerujem.

      Sviđa mi se

Komentiraj