Nominacije za nagradu Liebster

Blogeri se igraju

Ima neka nagrada za koju je nominirana Negoslava, a ona je nominirala mene. Moja je dužnost bila da nominiram drugih jedanaest blogera. Ne smiješ nominirati onoga tko je tebe nominirao. Nagrada je igra. Nagrada je već to što si nominiran. Nagrada je 12 milijuna ili nešto podjednako apstraktno. Kad si nominiran imaš odgovoriti na jedanaest pitanja. Nisam puno od toga shvatila. Ne znam trebam li ja smisliti pitanja za svoje izabranike, što bi bilo zabavno, ili su pitanja zadana. Ne znam ništa. Toliko ne znam da sam svoju listu objavila kao komentar na Negoslavinom blogu, pa me ona nježno upozorila: Ne ide to tako, slatka…  Ona je nominirana više puta, puno je to posla, odgovarati na pitanja, postavljati pitanja, birati više krugova blogera… pa je rekla: Nemojte me, molim vas, više nagrađivati! Simpatično. Ukratko: za sve dodatne informacije: Negoslava, Blogeri se igraju, 1.   A ako u međuvremenu još nešto shvatim, radit ću što treba.

Evo moje liste, za sada mog maksimuma u doprinosu igri:

 1. LaBILna
2. Wojczek
3. Litero
4. Six Glasses of Water
5. Aleksandranm
6.Tanjatg
7. Tangolina
8. Tanjatau
9. Nekidrugisvet
10. Arrow3
11. Tamoiovde (ali fali mi još bar tri mjesta)

O autoru vesna

Ovo je blog o pisanju, čitanju i ljudima. Najviše o ljudima. A ja sam: Zemljanka, ljudska vrsta, ženski rod. Majka. Pišem, objavila sam četiri romana, ali ne živim od pisanja. Ne živim ni u građanskoj sigurnosti, nego u dugogodišnjoj negrađanskoj neizvjesnosti (kredit). Borim se i ne žalim se, naprotiv, zahvalna sam (Univerzalnoj inteligenciji, Bogu, onome tko me projicirao…) što sam dobila nevolju koju mogu podnijeti, a ne nešto što me može uništiti.
Ovaj unos je objavljen u Moj blog. Bookmarkirajte stalnu vezu.

10 odgovora na Nominacije za nagradu Liebster

  1. tangolina napisao:

    хехехех ја сам тебе прва обавестила о номинацији хихиххииии

    Аутобиографија

    Sviđa mi se

    • vesna napisao:

      Hvala, draga Tangolina. Najprije sam se samo razveselila, pa shvatila da sam zeznula proceduru, a vjeruj mi da sam tek poslije jedno 48 sati shvatila da to znači da te trebam izbaciti s popisa i staviti nekoga drugoga 😦

      Sviđa mi se

    • tangolina napisao:

      Ма не бригај, играмо се и дружимо, и сами смишљамо правила 😉

      Sviđa mi se

  2. LaBiLnA napisao:

    Odgovaram za vikend :*

    Sviđa mi se

  3. aleksandranm napisao:

    blogerke,a gde su pitanja???
    razumela sam da bi svako trebao da smisli neka nova?

    Sviđa mi se

Komentiraj