Horor je industrija hrane.
Kažu da s mlijekom stvar stoji ovako:
Svi veliki proizvođači proizvode mlijeko, sir, putar, vrhnje i sve druge mliječne proizvode od mlijeka u prahu. Mlijeko u prahu jeftin je industrijski proizvod koji oni uvoze iz inozemnstva, šlepere i šlepere mlijeka u prahu.
Nije to najgore. Najgore je to što se pravo mlijeko baca. Bacaju se velike količine, onoliko koliko su tvorničari dužni otkupiti. Zašto? Zato što je proizvodnja mlijeka od pravog mlijeka zastarjela! Oni imaju suvremene tehnologije kojima je proizvodnja mlijeka od pravog mlijeka puno sporija i neisplativija.
Ovo je utješno za makrobiotičare i druge prehramebene pravce koji zabranjuju mlijeko: ovo tvorničko slobodno se može piti, jer i nije mlijeko.
To baca novo svjetlo na razne epidemije koje često napadaju mljekarske farme, zbog kojih se, iz zdravstvenih razloga, silne količine mlijeka moraju prolijevati.
Ako netko želi pravo mlijeko i druge mliječne proizvode, treba ih kupovati od malih proizvođača, koji su presiromašni za suvremene tehnologije.
Zna li netko nešto o ovome?
Ako neko želi pravo mleko, neka kupi kravu 🙂
Sviđa mi seLiked by 1 person
🙂 naravno!
Sviđa mi seSviđa mi se